(recept
si oblíbilo 47 návštěvníků)
Jahodovo-banánová přesnídávka bez cukru, bez pudinku
Potřebné ingredience
na 6 přesnídávkových skleniček - 0,5kg jahod, 2 jablka, 3 banány, 2dcl vody
Postup přípravy
Omyté jahody uvaříme do měkka s na kousky nakrájenými jablky bez slupek ve 2dcl vody. Vše rozmixujeme s banány, dáme do přesnídávkoých sklenic / těch s kovovými víčky./ Zavaříme. Přesnídávka je sladká a hustá i bez přidaného cukru a pudinku.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
itchy
(upraveno)
6. 8. 2013, 21:16
nezkazi se to do zimy, kdy tam není cukr? zítra chci taky zavarovat na zimu, ale spousta lidi me zrazuje, ze se mi to bez cukru zkazi Dekuji moc
mzahradilova
(upraveno)
18. 8. 2011, 22:38
a jak dlouho taková přesnídávka vydrží?
petra.f
(upraveno)
7. 9. 2011, 15:45
@mzahradilova
Našla jsem jednu doma ve špajzu po roce- už jsme ji teda nejedli- ale zkusila jsem a chuťově ani čichově ji nic nebylo.
kac82
(upraveno)
22. 3. 2010, 21:35
Jůůůj konečně přesnídávka bez cukru a pudinku už to v hrnci klokotá místo jahod jsem vzhledem k ročnímu období dala nektarinky a tak uvidíme jak to bude prckovi chudnat
kralovska.hvezda
(upraveno)
10. 9. 2009, 15:36
Můžu se ještě zeptat na kolik stupnů a jak dlouho zavařujete? Dlouuho sjem hledala nějakou bez cukru a bez pudinků
petra.f
(upraveno)
22. 12. 2009, 22:35
@kralovska.hvezda
Odpověď trochu pozdě, ale třeba se bude někomu hodit, já teplotu moc neřeším má se zavařovat asi na 80 stupňů 15-20min, ale ja to nechám těch 15 min tak že to skoro vaří nebo chvílema vaří, nemám zavařovací teploměr. Jinak jsme zkoušela přidat k jabkám i jiné ovoce- maliny, ostružiny boruvky,- je to jedno- banán to vždy pěkně zahustí Petra f.
Renka33
(upraveno)
13. 9. 2008, 23:15
konečně nějaká přesnidávka bez cukru a bez škrobu. My jsme kupovali Sunarky bez cukru, a teď jsem konečně mohla udělat, když už máme na zahradě jabka, jablečnou. Samo, že bez cukru. Jednu dávku jsem udělala s ovesnými vločkami a banánem, a druhou s jáhly. moc chutnala.